trout.jpg salmon.jpg boat.jpg net.jpg scrimps.jpg water.jpg seagul.jpg

Print

 
Om Folsø Seafood A/S

Folsø Seafood A/S blev grundlagt i 2003 af Bjørn Folsø. Firmaet startede som en virksomhed baseret på handel med ferske og frosne fisk. Formålet var at levere produkter til den danske og europæiske fiskeindustri.

 

Så i juni 2005 blev Nicolaj Thaisen ansat som eksportsælger. Bjørn Folsø og Nicolaj Thaisen havde i en årrække været kollegaer i en anden fiskevirksomhed og kendte derfor hinanden godt. Det blev starten på en sund videreudvikling, og allerede i september 2005 blev Nicolaj Thaisen medejer af firmaet.

 

Firmaet har i de seneste år udviklet sig som importør, især som stor aftager af eksotiske frostvarer fra Asien. Dette har medført at Folsø Seafood A/S i dag har indkøbsafdeling i Vietnam, hvor lokale medarbejdere står for den daglige drift. Med dette tiltag sikrede firmaet sig en konstant levering af kvalitetsprodukter fra østen.

 

2013 har budt på 10 års jubilæum for Folsø Seafood A/S, hvilket vi er stolte af. Vi glæder til fortsat at videreudvikle firmaet til glæde for alle vore gode kunder og leverandører.

 
 

Seneste nyheder

Nyt samarbejde

Vi er stolte af at kunne meddele at Folsø Seafood har indgået samarbejde med en af USA's førende importører/distributører af tun, amerikanske Sea Delight.

 
Ledige stillinger

Ledige stillinger...

 
Salgselev nu uddannet

Salgselev nu uddannet...

Indholdsvisningshits : 297525